юли 22, 2023

Анонс на Sony PS5 Spider-Man 2: предварителните поръчки започват от 28 юли

Sony обяви нов пакет с лимитирано издание за своята гейминг конзола PlayStation 5. PS5 съвсем скоро ще бъде налична в пакета за Spider-Man 2, който е базиран на предстоящото супергеройско заглавие на Sony Entertainment за конзолата.

Японският технологичен гигант планира да пусне новия пакет PS5 на 28 юли. Междувременно официалните му продажби ще започнат на 1 септември.

Но ако вече имате конзолата PlayStation 5, можете просто да купите персонализираните покривни панели и безжични контролери DualSense. Пакетът е от специална серия за PS5, която се отличава със страхотен дизайн, вдъхновен от предстоящата игра Spider-Man 2. Това се вижда както на самата гейминг конзола, така и на контролерите.

Всички геймъри, които са фенове на супергероя, са изключително развълнувани за появата на конзолата с героя от Marvel. Този пакет пристига преди излизането на играта Spider-Man 2, която е третата част, разработена от Insomniac Games. Пускането на играта е насрочено за 20 октомври 2023 г.

Компанията Sony все още не е разкрила официално цените на нито един от тези артикули или на целия пакет. Компанията обаче потвърди, че серията ще бъде налична на световните пазари. Пакетът ще бъде достъпен за закупуване в Нидерландия, Италия, Испания, Австрия, Португалия, САЩ, Обединеното кралство, Франция, Германия, Белгия и Люксембург.


source

Сподели: