ERP системи

ERP системи

 1. ORAK R6 е иновативна web базирана платформа за автоматизиране на локални и глобални бизнес процеси в туристическата индустрия, сферата на услугите и търговията.
 2. Eclipse+ ORAK  е хотелска програма, която ще отговори на специфичните нужди на Вашия бизнес, независимо дали управлявате голяма хотелска верига, луксозен бутиков хотел или малък семеен хотел.
 3. Restaurant R5 ORAK е гъвкава и многофункционална система, разработена, за да отговори на нуждите на всички типове заведения: ресторанти, кафенета, пицарии, заведения за бързо хранене, нощни заведения, фирми за кетъринг и др. Модулната POS система лесно може да бъде разширявана според изискванията на клиента, така че да обхване дейността изцяло.
 4. Fashion R5 ORAK е Разработен специално, за да отговори на специфичните нужди на модните магазините за дрехи, обувки, аксесоари, спортни стоки, бижутерия, парфюмерия и козметика, ORAK Fashion R5 обхваща всички процеси: производство, дистрибуция, търговия.
 5. Market R5 ORAK е цялостно интегрирано решение за управление и контрол на търговската дейност на едро и дребно! Програмата има функции да управлява всички етапи от дейността на натоварен търговски обект с голям асортимент и документообработка.
 6. Telecom R5 ORAK  изпълнява функциите по отчитането на разговори проведени през телефонни централи. Отчетените разговори се таксуват според различни часови зони, географски дестинации, групи вътрешни номера, префикси на оператори и др.
 7. ORAK Change R5  е специално разработен, за да отговори на нуждите на собствениците на обменни бюра и финансови къщи, и е изцяло съобразен с всички изисквания за работа с валута. Внедрен е успешно в голям брой обекти в цялата страна.
 8. ORAK Petrol е интегриран софтуер за управление на бензиностанции, газстанции, петролни бази, обекти за продажба на течни горива на дребно и едро, който е част от бизнес платформата за управление на ОРАК Инженеринг – R5.
 9. ORAK Riscont R5 представлява отделно функциониращ модул от цялостна бизнес софтуерна система за управление на търговската дейност.Основната му функция е да отчита дейността и по този начин да спомага за по-професионалното и по-мащабно управление.
 10. ORAK Manufacture R5 е софтуерно решение, специално разработено за обслужване на производствените процеси в индустрии като месопреработка, млекопреработка, сладкарство и други свързани със строго проследими производствени процеси.
 11. ORAK Parking R5  софтуерно решение разработено специално за обслужване на всички процеси, които възникват при управление на паркинг, подходящо за всеки тип обект работещ в тази област
 12. ORAK Spa R5  е софтуер специално разработен за управление на салони за красота, спа центрове, фитнес зали, фризьорски салони, студия за масаж, спортни центрове, включително тенис кортове, козметични салони и  други центрове за услуги.
 13. ORAK Kids R5  е софтуерно решение за управление на детски център, който е част от бизнес платформата за управление на ОРАК R5. Продуктът има възможности да управлява лесно, всички етапи от дейността, както на един детски център, така и на верига от детски центрове.

Софтуерната бизнес платформа R5 отговаря на високите изисквания на клиентите на ORAK, съчетани с най-модерните тенденции за разработване на сложни бизнес решения. Компанията създава качествени софтуерни продукти, които повишават ефективността на вашия бизнес.

Платформата се основава на абсолютната надеждна база данни SYBASE SQL и е оптимизирана за он-лайн режим с помощта на WAN.

Някои от спецификациите на R5 са:

– 4 нива на защита и адаптивни профили за администриране, които гарантират безопасността на акаунта;

– Генератор на отчети – необходимата информация може да бъде избрана, категоризирана и архивирана;

– неограничени характеристики на номенклатурата;

– Локални и глобални настройки.

Кои са orak

ОРАК Инженеринг е софтуерна консултантска компания, създадена през 1996 г. в Пловдив. Основните дейности на компанията са проектиране, разработване и поддържане на софтуерни бизнес решения за туризма, производството и търговията на едро и дребно.

Компанията е изградила репутацията си на базата на надеждно партньорство с много български и международни организации. ORAK отговаря на изискванията на своите клиенти и отговаря на всички международни стандарти за високо качество и надеждност.

Софтуерните бизнес решения на ORAK са създадени с помощта на най-съвременните технологии. Те включват дълги години опит на висококвалифицирани специалисти в областта.
Като символ на непрекъснатия си прогрес компанията е наградена с много златни медали и сертификати. Одобрява репутацията на компанията като надежден партньор и професионалист в областта на бизнеса със софтуерни решения.

ORAK превръща мечтите ви в своите цели.

Така че се доверете на ORAK!

Сподели: