Мрежова Инфраструктура

112BG предлага широка гама от мрежови услуги, които се отличават с гъвкавост, адаптивност, бързина на изпълнението и оптималност при избора на мрежови технологии.

  • Проверка и одитиране на мрежови инфраструктури
  • Проектиране на мрежови инфраструктури
  • Внедряване на мрежови ресурси Оптимизиране на мрежови инфраструктури
  • Откриване на мрежови проблеми Мрежови решения Телефонни централи

От 1993 г. Multimedia Connect е медна система
производител.Цялата гама продукти на Multimedia Connect е сертифицирана
от независима лаборатория, която да гарантира постоянното качество и производителност в съответствие с международните стандарти за окабеляване.От CAT5e до CAT8, екранираните и неекранирани решения са адаптирани към нуждите на клиента.Multimedia Connect е пионер в развитието на инструмента
по-малко прекратяване и е един от първите, които пускат 100% иновативен прекалено безжичен RJ45 конектор.Нашата цел е да измислим продукти и системи, които са лесни за инсталиране и лесни за управление.

Поради разнообразието си, гамата от шкафове и кутии MMC 19 ”може да отговаря на всички центрове за данни, транспортна инфраструктура, сгради и здравни заведения / изисквания / нужди. С цел оптимизиране на транспортирането и съхранението, стелажните шкафове MMC Classic ESSENTIAL се предлагат и в „плоски опаковки“. Това решение позволява намаляване на обема до 75% в сравнение с монтиран багажник и особено намалява транспортните и складови разходи.

Гамата от оптични решения MMC е предназначена както за външни, така и за вътрешни мрежови инсталации. Той е много разнообразен и обхваща всички проекти за оборудване на сгради, инфраструктура и центрове за данни. Основните оператори, инсталатори и дистрибутори са наши клиенти от много години.

Независимо дали се касае за кабели, чекмеджета или конектори за оптични влакна, офертата на MMC е проектирана / направена за бързи и ефективни връзки с оптични влакна. Той също е напълно адаптивен. По този начин гарантира бъдещи / предстоящи промени в пазарните стандарти, особено за стандартите OM4, OS2, MTP и др.

Структурираното решение за системите за окабеляване MMC се отличава поради високите си характеристики и способността да се адаптира към нуждите на клиентите.
Това е особено вярно за икономическите изисквания и изискваното ниво на качество на предаването.
Всички решения са сертифицирани. Качеството и производителността винаги ще бъдат налице, независимо от решението, което е избрано.

През последните 25 години за всеки проект винаги сме работили в тясно сътрудничество с ендузера и специалисти.
Ето защо в момента можем да предложим решения, адаптирани към всяка клиентска среда, дори и за най-критичните приложения.

В ТЕКРА правим повече от това да предлагаме само отделни продукти. Ние разработваме решения, с които Ви даваме възможност да отговорите успешно на клиентските изисквания, да следвате новите пазарни тенденции и да сте в крак с бързото навлизане на новите технологии. Решенията имат за цел да облекчат работат Ви по изграждането на системите, да осигурят удобна и надеждна експлоатация, лека поддръжка и сервиз.

Сподели: