юли 5, 2023

Безжичната гейминг мишка Rapoo VT9 Pro е представена на цена от $27

Rapoo пусна безжична гейминг мишка VT9 PRO с два режима, а цените започват от 199 юана ($27). Новата мишка се отличава с лек дизайн, като тежи само 68 грама.

Мишката може да се похвали с персонализиран DPI с регулируеми бутони, предлагаща 1+9 бутона за персонализирани конфигурации. Мишката е оборудвана с превключватели на Omron, които осигуряват ясна и тактилна обратна връзка с продължителност на живота от 50 милиона щраквания и скрол с 1 милион пъти превъртания.

VT9 PRO е оборудвана с Avago 3395 за електронни спортове и е способна да достигне максимум 26 000 DPI. Мишката предлага скорост на проследяване от 650 IPS и ускорение от 50G, осигурявайки прецизни движения. С честота на предаване от 1000Hz, мишката осигурява изключително гладко и точно потребителско изживяване.

Тази мишка поддържа както безжичен, така и кабелен режим. Тя разполага с гейминг технологията V+Wireless, позволяваща обхват на безжично предаване до 10 метра. Устройството включва вградена антена, адаптивно подобряване на сигнала и технология за изместване на честотата, за да осигури стабилна и надеждна връзка.

Rapoo VT9 PRO е оборудвана с 800mAh литиева батерия, която може да се похвали с живот на батерията до 160 часа. Тя също така предлага опция за безжично зареждане или зареждане чрез контакт с отделни налични модули за допълнително удобство.

Мишката се предлага в три цвята – Ashes, Phantom и Infinity. Моделът Ashes е на цена от 199 юана ($27), докато моделите Phantom и Infinity са на малко по-висока цена от 249 юана ($34).

Преди няколко седмици Rapoo представи и гейминг мишка VT950 Pro с OLED дисплей.


source

Сподели: