юли 12, 2023

Всичко за iQOO 12 до момента: подробности за процесора, паметта и камерата

Серията iQOO 11 бе представена през декември миналата година. Vivo също обяви iQOO 11S по-рано този месец. Съобщава се, че iQOO работи върху гамата iQOO 12 от следващо поколение.

Очаква се смартфоните да дебютират през последното тримесечие на 2023 г. Сега типстърът Digital Chat Station сподели някои ключови подробности за iQOO 12 в платформата Weibo.

Digital Chat Station казва, че iQOO 12 ще бъде оборудван с процесора Snapdragon 8 Gen 3. Очаква се Qualcomm да обяви следващото поколение чипсет през октомври тази година. Предполага се, че предстоящият смартфон ще има до 16 GB RAM и ще се предлага с опции за съхранение от 512 GB и 1 TB. Твърди се, че устройството поддържа 100W бързо зареждане, което изглежда странно, като се има предвид, че неговият предшественик имаше поддръжка за по-бързо зареждане.

Digital Chat Station добавя, че iQOO 12 ще се предлага с AMOLED дисплей с 2K резолюция. Очаква се да има 144Hz честота на опресняване. Съобщава се, че предстоящото предложение ще включва 50MP основна задна камера. Други подробности за камерата остават неизвестни и типстърът казва, че iQOO тества дизайни на множество камери, включително такъв, при който модулът е разположен в горния ляв ъгъл.

Можем да очакваме повече подробности за iQOO 12 да се появят през следващите месеци.


source

Сподели: