September 21, 2023

Всичкo новo, което Amazon представи на есенното си хардуерно събитие – от нов Echo Show 8 до саундбар Fire TV

Amazon разкри огромна вълна от нови устройства с Alexa по време на годишното си събитие за устройства и услуги в сряда, включително нов Echo Show 8, Echo Pop Kids, 10-инчови таблети Fire Kids, Echo Frames, Fire TV Soundbar, два Fire TV Sticks, eero mesh рутер и нова Blink камера за сигурност (плюс аксесоари).

В допълнение към новите устройства на Amazon, технологичният гигант обяви в понеделник, че ще започне празниците по-рано с втора разпродажба на Prime Day от 10 до 11 октомври (преименувана на „Prime Big Deal Days“ вместо „Prime Early Access Sale“). Това е чудесна новина, дори и да не се интересувате от новия хардуер, тъй като Amazon вероятно ще я използва като повод за големи намаления на по-старите модели.

Ето обобщение на цените, спецификациите и подробностите за предварителните поръчки на всяко ново устройство на Amazon.

Устройства Alexa и Echo

Amazon Echo Show 8 (3-то поколение)

Обявен за „най-амбициозното устройство на Amazon“, осем-инчовият интелигентен дисплей от трето поколение вече е интелигентен домашен хъб и интелигентен високоговорител с пространствен звук и „адаптация спрямо стаята“. Оптимизира звука въз основа на акустиката на заобикалящата го среда. Той също така може да променя интерфейса на началния си екран въз основа на близостта ви до него. Захранва се от актуализиран процесор с по-бързо време за реакция и има центрирана 13МР камера с автоматично кадриране и микрофони с технология за намаляване на шума за подобрени видеоразговори.

Цената на новия Echo Show 8 е 149.99 долара (или с 20 долара повече от тази на предшественика му) и ще бъде пуснат на пазара в четвъртък, 26 октомври.

Amazon Echo Pop Kids

Подходящата за деца версия на най-сладкия умен високоговорител на Amazon се предлага в два цветни дизайна: Отмъстителите на Марвел и Принцесата на Дисни. И двата включват родителски контрол и шест безплатни месеца Amazon Kids+.

Предлага се за предварителна поръчка за 49.99 долара преди пускането му на пазара в четвъртък, 26 октомври.

Amazon Fire HD Kids 10 и Fire HD Kids 10 Pro

Новият Fire HD 10 Kids е насочен към малчуганите на възраст от три до седем години, докато новият Fire HD 10 Kids Pro е предназначен за младежи на възраст от шест до 12 години. И двата таблета са по-леки и по-бързи от своите предшественици, с 10.1-инчови 1080p дисплеи и до 13 часа живот на батерията. Те се предлагат с едногодишна програма Amazon Kids+, както и с двугодишна безпроблемна гаранция.

Новите Fire HD 10 Kids и Fire HD 10 Kids Pro започват да се доставят в четвъртък, 19 октомври, и се продават за 189.99 долара за брой, което е с 10 долара по-малко от предишното поколение.

Рамки за Amazon Echo (3-то поколение)

Обновената гама очила на Amazon, които работят с Alexa, се предлага в седем стила рамки, включително две, разработени в партньорство с Carrera Eyewear, италианска марка от висок клас. Те са устойчиви на надраскване и вода и се предлагат с множество опции за лещи, предлагат до 14 часа живот на батерията при умерена употреба и поддържат многоточково сдвояване.

Цената на новите Echo Frames ще започва от 269.99 долара, което е с 20 долара повече. Те все още не са налични за предварителна поръчка, но заинтересованите клиенти могат да се регистрират, за да бъдат уведомени, когато бъдат пуснати на пазара.

Устройства Fire TV

Всички Fire TV стрийминг устройства и смарт телевизори (както нови, така и по-стари модели) включват шестмесечен безплатен пробен период на MGM+, който започва веднага.

Саундбар Amazon Fire TV

Съвместим с всички мултимедийни плейъри и телевизори Fire TV, новият 24-инчов саундбар на Amazon с Bluetooth поддържа DTS Virtual:X и Dolby Audio.

Цената на Fire TV Soundbar е 119.99 долара и е наличен за закупуване веднага.

Amazon Fire TV Stick 4K (2-ро поколение)

Обновеният Fire TV Stick 4K поддържа WiFi 6 и има 30% по-бърз процесор.

Той е наличен за предварителна поръчка за 49.99 долара (същата цена като модела от 2021 г.) и официално стартира в сряда, 27 септември.

Amazon Fire TV Stick 4K Max (2-ро поколение)

Amazon заяви, че следващото поколение Fire TV Stick 4K Max е първият стрийминг стик, който поддържа WiFi 6E. Той също така идва с Fire TV Ambient Experience (преди това ексклузивен за миналогодишните телевизори Fire TV Omni QLED Series), което означава, че може да замени всеки празен дисплей на телевизора с произведения на изкуството като The Frame на Samsung.

Той ще бъде пуснат на пазара в петък, 29 септември, и е наличен за предварителна поръчка за 59.99 долара. Това е с 5 долара повече от неговия предшественик.

Amazon Echo Hub

Този команден център за монтиране на стена има 8-инчов сензорен екран и персонализирано табло за управление, където можете да управлявате всичките си интелигентни домашни устройства, включително светлини, високоговорители и камери за домашна сигурност.

Когато дебютира по-късно тази година, Echo Hub ще се продава на цена от 179.99 долара. Можете да се регистрирате, за да получите известие, когато той бъде пуснат в продажба, чрез продуктовата му страница.

Amazon eero Max 7

Първата WiFi mesh система на Amazon eero 7, която може да се използва и като интелигентен домашен хъб, може да осигури кабелни скорости до 9.4Gbps и безжични скорости до 4.3Gbps.

Устройства за домашна сигурност

Последната итерация на този безжичен интелигентен прожектор за сигурност от Blink, компания за домашна сигурност, собственост на Amazon, има LED осветление, задействано от движение, и живот на батерията до две години.

Той е готов за предварителна поръчка за 159.99 долара (с 20 долара повече от предишния модел), преди да пристигне във вторник, 17 октомври.

Клиентите, които вече притежават Blink Outdoor 4, ще могат да я превърнат в прожекторна камера с помощта на новия аксесоар за монтиране. Цената на този аксесоар е 39.99 долара и започва да се доставя в сряда, 18 октомври.

Модулът Blink Sync Module Pro е нов системен хъб за устройствата Blink, който може да съхранява видеоклипове локално (чрез MicroSD карта, която се продава отделно) и да разширява обхвата на камерите Outdoor 4 до три пъти над този на обикновения WiFi.

Цената му е 49.99 долара, но все още не е официално обявен за предварителна поръчка; клиентите могат да се регистрират, за да бъдат уведомени веднага щом бъде наличен.

Този компактен пакет батерии увеличава и без това впечатляващия живот на батерията на камера Blink Outdoor 4 (продава се отделно) от две на четири години.

Той ще бъде пуснат на пазара във вторник, 17 октомври, и може да бъде поръчан предварително за 29.99 долара.

Ring Stick Up Cam Pro Solar

Външна охранителна камера с 1080p HDR видео, двустранен разговор с аудио+, 3D разпознаване на движение, изглед от птичи поглед и двулентов Wi-Fi. Тя предлага изглед на въздушна карта с 3D детекция на движение, изглед от птичи поглед и зони от птичи поглед. Цветното нощно виждане обещава да ви позволи да проверявате какво се случва извън дома ви в ярки цветове през деня или нощта. Може да се свърже с други устройства Ring като алтернатива на традиционната система за видеонаблюдение, активирана от движение. Ако има пряка слънчева светлина, можете да държите Outdoor Camera Pro заредена за непрекъснатa работа. Стандартните функции, като известия в реално време, преглед в реално време и двустранен разговор, са налични от кутията и без допълнителни разходи за всички съвместими устройства Ring.

Пускането му на пазара е предвидено за вторник, 19 октомври, и може да бъде поръчано предварително сега за 209.99 долара.


source

Сподели: