November 20, 2023

В мрежата се появиха снимки на изцяло металната батерия на iPhone 16 Pro

Флагманските смартфони от ново поколение на Apple едва наскоро бяха пуснати в продажба, а инсайдери вече показват информационни течове и за iPhone 16.

Този път в мрежата изтекоха снимки на батерията за iPhone 16 Pro. Потребител на Twitter (X) под псевдонима KosutamiSan публикува снимки на батерия, за която се твърди, че е предназначена за следващото поколение флагмани на Apple. Както можете да видите, батерията е направена във вид на буквата L, но има нов конектор и метална обвивка.

Това са може би единствените големи разлики между новата батерия и тези, използвани в момента в iPhone 15 Pro. Например, капацитетът на показаната версия е 3355 mAh, докато батерията на iPhone 15 Pro е с капацитет 3274 mAh. Това е само 2,48% увеличение, което не може да се нарече съществена промяна.

Възможно е компанията да се готви за сериозен ъпгрейд на своите устройства по отношение на процесорната мощност. Наскоро същият инсайдър съобщи, че линията iPhone 16 ще се охлажда с помощта на графен. В този случай, металната обвивка ще допринесе за по-доброто разсейване на топлината в компактния корпус.

Припомняме, че наскоро събрахме в обща статия всичко, което до момента е известно около iPhone 16. От нея ще научите повече за ИИ-функциите на новото поколение “ябълкови“ смартфони, подобренията в камерите и начинът на охлаждане.

Очаква се също, новият iPhone 16 Pro да притежава прорез във вид на перфорации вместо Dynamic Island.


source

Сподели: