юли 4, 2023

Глобалното представяне на Oppo A78 4G е насрочено за 7 юли

Миналата седмица цялата информация относно спецификациите, както и дизайна на смартфона Oppo A78 4G бяха разкрити чрез изтекъл рекламен материал. Сега информаторът Парас Гуглани разкри датата на глобалното пускане на устройството.

Според Гуглани, Oppo A78 4G ще бъде пуснат на световния пазар на 7 юли. Устройството ще бъде представено в цветовете Misty Black и Aqua Green. Нека да разгледаме вече изтеклите спецификации и характеристики на смартфона.

Очаква се предстоящият Oppo A78 4G да има 6,43-инчов AMOLED-дисплей с Full HD+ резолюция и честота на опресняване от 90Hz. Говори се, че в основата на устройството ще стои Qualcomm Snapdragon 680, съчетан с 8GB оперативна памет и 256GB постоянна памет, с възможност за разширяване до 1TB. Очаква се също да поддържа 8GB виртуална RAM.

По отношение на възможностите на камерата, Oppo A78 4G може да разполага с двойна задна камера, включително и 50MP сензор в основната камера и 2MP боке-обектив. Очакват се различни режими на камерата, като 108-мегапикселовия режим за свръхостро изображение на Oppo и други.

Говори се, че устройството ще притежава 5000mAh батерия с поддръжка на 67W SuperVOOC бързо зареждане. Според спекулациите, той може да достигне 76% капацитет на батерията само за 30 минути зареждане. Други очаквани функции включват скенер за пръстови отпечатъци в дисплея, два високоговорителя и ColorOS 13.1 на Oppo, базиран на Android 13.


source

Сподели: