November 3, 2023

Дизайнът на Vivo X100 е разкрит

Vivo се подготвя да представи новата си серия флагмански смартфони Vivo X100. Компанията ще представи 3 смартфона: Vivo X100, X100 Pro и X100 Pro+. Наскоро компанията потвърди пускането им на пазара ще е на 13 ноември и продължава да споделя тийзъри, които изобразяват спецификациите на смартфоните. Някои от тях са процесор MediaTek Dimensity 9300, стандартна LPDDR5T RAM памет и дори сателитна свързаност. Сега продуктовият мениджър на компанията Хан Боксиао сподели първото официално изображение на Vivo X100 в синята му разцветка.

Изображението потвърждава дизайна на смартфона с огромен кръгъл модул на камерата на гърба. Синият цвят има бели елементи. В масивния кръгъл модул са разположени 4 камери, марката ZEISS и покритието на лещите T*. Това е великолепен дизайн, който заимства някои елементи от серията Vivo X90, но го подобрява допълнително. Модулът на камерата вече е по-голям и е преместен в центъра на гърба на смарртфона. В предната част смартфонът ще има леко извити ръбове и кръгъл отвор за селфи камерата.

В долната част на телефона са разположени портът USB Type-C и високоговорителите. Бутонът за включване и бутонът за регулиране на звука са от дясната страна, когато гледате към предната част на телефона. Устройството ще донесе вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, така че това е конвенционален бутон за включване.

Vivo X100 и X100 Pro ще бъдат оборудвани с MediaTek Dimensity 9300, докато за Vivo X100 Pro+ се говори, че ще бъде оборудван с новия Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm. Vivo X100 Pro+ ще включва 200 МР телефото обектив, докато X100 Pro ще предлага 64 МР перископ с еквивалент на 100 милиметров обектив.

До официалната премиерата на смартфоните остават само 2 седмици. Какви са впечатленията ви от разкрития дизайн? Споделете ги с нас в раздела за коментари по-долу.


source

Сподели: