October 10, 2023

Добра новина: новият iPhone 15 вече започна да поевтинява

От пускането на пазара, цените на много модели от серията iPhone 15 поевтиняха бързо в страничните стокови канали. Според дилъра Хуцянбей много модели iPhone 15 Pro и 15 Pro Max вече са достъпни на по-ниски цени, отколкото на официалния сайт.

Най-голямата разлика е $200. По-специално цената на синята титанова версия на iPhone 15 Pro с 1TB флаш-памет е поевтиняла до $1580, докато цената на официалния сайт на Apple е $1780.

След пускането на серията iPhone 15 много потребители се оплакаха в Интернет от лошото разсейване на топлината и сериозното прегряване на iPhone 15 Pro. На 5 октомври Apple пусна официалната версия на iOS 17.0.3 за потребителите на iPhone, като каза, че актуализацията включва важни корекции на грешки и кръпки за безопасността и такива за елиминиране на проблема с прегряването. Тестовете обаче са показали обратното.

Освен това, бяха публикувани и отзивите на много потребители на iPhone 15 Pro, както и снимки, които потвърждават, че проблемът с изгарянето на екрана става още по-широко разпространен.


source

Сподели: