Домофонни системи

Сигурност и Удобство

Сигурност

В наше време, осигуряването на сигурност в дома и офиса става все по-важно. Домофонните системи се превръщат в неизменен помощник в тази област. Видеодомофоните ни позволяват не само да разговаряме с посетителите пред вратата и да ги видим на екрана на монитора, но и да наблюдаваме всичко, което се случва пред входа. Това ни предоставя по-голяма сигурност и ни помага да предпазим дома или офиса си от нежелано нахлуване.

Комфорт

Без значение дали сме у дома и чакаме гости или сме в офиса и очакваме посетители, домофоните ни предоставят удобство и комфорт. Те ни спестяват разходката до входната врата на жилището или сградата и подобряват качеството на живот на обитателите.

Защо избирате ІР домофон?

Съвременните технологии непрекъснато променят света на охранителното оборудване, като го правят по-достъпно и леко за използване. Съвременните ІР видеодомофони са прекрасен пример за това. Те предават данните чрез интернет мрежата и предоставят уникални функционалности. Мониторът може да бъде използван за визуализация на избрани камери от система за видеонаблюдение. Тъч-скрийн дисплеят позволява лесно провеждане на интерком разговор. Благодарение на вградената памет, ІР видеодомофонните системи могат да записват повикванията и да ги пренасочват към мобилния телефон в случай на отсъствие.

 

Камерата на видеодомофона е първото нещо, което вижда посетителят, а мониторът е част от интериора и затова се обръща специално внимание на дизайна.

Ефективно Контролиране на Достъпа

Независимо дали ви трябва луксозен видеодомофон за офиса, многоабонатна система за жилищна сграда или бюджетно решение за апартамента ви, ние разполагаме с необходимата техника и опит, за да ви предложим системата, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Сподели: