юни 15, 2023

Дори служителите на Samsung са разочаровани от „скучния дизайн“ на Galaxy Z Fold 5

Ако сте очаквали с нетърпение Samsung Galaxy Z Fold 5, може би ще останете разочаровани, защото се съобщава, че дори някои от служителите на Samsung не са доволни от него.

Това твърдение идва от лийкъра @UniverseIce, а фокусът на тези предполагаеми оплаквания очевидно е „скучният дизайн“, като служители споделят, че „той дори не може да се нарече Galaxy Z Fold4s“.

Ако информацията е вярна това до голяма степен подсказва, че дизайнът ще бъде подобен на този на Samsung Galaxy Z Fold 4. Все пак, смартфонът няма да е напълно идентичен, тъй като се говори, че ще има нова панта тип „водна капка“, която ще позволи на двете половини на екрана да са плоски, когато са сгънати.

Тази нова панта вероятно ще намали и размера на гънката на екрана, но това не достатъчно, според @UniverseIce, който твърди, че тя ще бъде намалена само с 15%. Това все пак звучи много по-добре от нищо, но според съобщенията ще означава, че гънката все още е много по-голяма, отколкото при сгъваемите смартфони на китайските производители.

Лийкърът не назовава конкретни марки, но вероятно има предвид смартфони като Oppo Find N2 и Xiaomi Mix Fold 2.

Причини да сте положително настроени

Разбира се, това са само слухове, а те са склонни да бъдат доста негативни по отношение на Samsung. Плюс това, изтичането на информация никога не е точно.

Дори и всичко това да е вярно, това не са изцяло лоши новини за следващия сгъваем флагман на Samsung. Според други слухове, Galaxy Z Fold 5 може да получи нови сензори на камерата, по-ярък екран, разбира се, по-мощен процесор.

Макар това да не звучи като най-големия ъпгрейд в историята, той все пак може да бъде повече от достатъчен, за да може Samsung Galaxy Z Fold 5 да се нареди сред най-добрите сгъваеми смартфони.


source

Сподели: