септември 19, 2023

Ето в кои цветове ще се предлага Samsung Galaxy S23 FE

Съкровищницата от слухове за „фанатичната“ версия на Samsung Galaxy S23 беше попълнена от инсайдърски рендер, който наподобява рекламния материал на известната марка. На него предстоящото устройство е представено в няколко цвята на корпуса, с които можете да се запознаете още сега, без да чакате презентацията.

В какви цветове ще се предлага Samsung Galaxy S23 FE и неговата основна камера?

Ако се вярва на източника, смартфонът ще бъде представен в черни, бели, лилави и ментови цветове на корпуса. Показаният на изображенията дизайн на устройството потвърждава предишните инсайд публикации. Очаква се новият продукт да бъде оборудван с тройна задна камера — “светофар“ с отделни обективи и преден панел, с изрязан в центъра на горната част на дисплея отвор.

С какви характеристики ще се отличава?

Според слуховете, Samsung Galaxy S23 FE ще получи още процесора Exynos 2200 (въпреки че някои източници съобщават за използването на Snapdragon 8 Gen 1). На устройството се приписва и наличие на 6,4-инчов динамичен AMOLED-екран с честота на опресняване 120 Hz, 4500 mAh батерия с бързо 25-ватово зареждане и 50-мегапикселов сензор за основната камера с оптична стабилизация на изображението.

Производителят все още не е обявил датата на анонса и цената на смартфона Samsung Galaxy S23 FE.


source

Сподели: