септември 29, 2023

Ето как изглежда бюджетният Redmi 13C на изтеклите рендери с висока резолюция

Redmi направи серията Note 13 достъпна в Китай по-рано този месец. Линията от среден клас също трябва да се появи и на световния пазар някъде тази година или в началото на следващата. Преди това да се случи, компанията може да пусне и бюджетен смартфон — Redmi 13C. Телефонът вероятно ще дебютира като наследник на миналогодишния Redmi 12C, а ново съобщение предполага, че той ще получи подобрен дизайн, както и камери. Ето и подробностите.

Redmi 13C може да се превърне в многофункционален бюджетен телефон

MySmartPrice сподели няколко рендера с висока разделителна способност на предстоящия Redmi 13C. Отзад телефонът изглежда донякъде подобен на серията Note 13. Той получи тройна камера, поставена в модул с квадратна форма. Текстът върху модула на камерата показва, че смартфонът ще има 50MP основна камера. Бутонът за заключването и тези за контрол на звука се намират от дясната страна на устройството.

Докато задният панел изглежда прилично, дебелите рамки и U-образният прорез отпред веднага издават факта, че това е бюджетен смартфон. Но от друга страна, устройството е оборудвано с 3,5 мм жак за слушалки, който рядко се среща в смартфоните в наши дни. Устройството разполага и с решетка за високоговорител, порт за зареждане и микрофон. Споделените в публикацията рендери, показват, че Redmi 13C ще се предлага в три цветови варианта – зелен, черен и син.

За момента можем само да гадаем относно техническите характеристики на телефона. Тъй като Redmi 12C беше пуснат миналия декември, очакваме неговият наследник да се появи на пазара приблизително по същото време. Повече подробности за телефона трябва да се появят през следващите дни, така че следете ни за нова актуална информация по темата.


source

Сподели: