September 28, 2023

Ето кои са петте причини, според експертите, да ползвате смартфона си с кейс

Съществуват няколко убедителни причини, поради които трябва да закупите този аксесоар за вашия смартфон. Ето кои са те, според мнението на експертите.

Защита срещу падане, поява на драскотини и вдлъбнатини

Ако искате да намалите щетите и да предотвратите инциденти, най-добрата инвестиция е да закупите подходящ за модела на вашия смартфон кейс. Някои производители на калъфи вграждат протектор за екрана, а други го правят по избор. Повечето кейсове имат задигнати странични ръбове и ъгли за допълнителна опора по време на удар. Купуването на калъф означава да спестите много повече от ремонта на вашата джаджа.

По-висока стойност при препродажба

Калъфът може да помогне за запазване стойността на устройството за по-дълго време. Смартфон, който изглежда като нов след няколко месеца или години на употреба, може да увеличи шансовете за продажба на по-висока цена.

Подобрен външен вид на смартфона

Някои производители на аксесоари обръщат специално внимание на ергономията, за да осигурят по-комфортно усещане и надеждно държане на особено големите устройства. Произвеждат се и луксозни кейсове от висококачествени материали, като естествена кожа.

Допълнителни функции и възможности

Понякога кейсовете предлагат допълнителни функции и опции за поставяне. Някои производители разработват свои собствени стойки за кола и калъфи за смартфони, които лесно се свързват.

Достъпни цени

Калъфите, протекторите и специализираните кейсове са доста евтини. Разбира се, първокласните продукти могат да струват до $100. Но повечето производители предлагат калъфи за $10-$20, които ефективно поемат ударите при разсеяно използване и употреба на така крехките и чупливи елегантни мобилни устройства.


source

Сподели: