април 27, 2024

За iPhone беше създадено фенерче с MagSafe

Китайският стартъп WUBEN представи нов аксесоар за iPhone – фенерче с поддръжка на MagSafe. Изработен е от титан и магнезий и е оборудван с много ярки светодиоди.

Яркостта на фенерчето за MagSafe е 300 лумена. Това е 5 пъти повече от вграденото фенерче на iPhone. Потребителят може да вземе аксесоара на поход, на разходка с кучето на тъмно или за нощни фотосесии.

Устройството поддържа температурни промени. Само три режима: топла светлина, бяло и студено. Яркостта и тона могат да се регулират с помощта на въртящия се панел от дясната страна.

Фенерчето може да се върти на 360 градуса и да функционира като стойка. Вътре се намира допълнителна батерия с капацитет 320 mAh, а автономността в режим 2 лумена е 50 часа, при максимална яркост аксесоарът ще издържи не повече от половин час. Устройството се зарежда с помощта на кабел с конектор USB-C.

Устройството може да бъде съвместимо не само с iPhone, но и с други смартфони. Също така, магнитите ви позволяват да прикрепите фенерчето към лаптопа, за да създадете най-доброто осветление по време на видео-разговори. Джаджата няма да заема много място — дебелината ѝ е само 6 мм.

Фенерчето MagSafe от WUBEN струва $69 като част от предварителните поръчки. Предвижда се да излезе на международния пазар през юли 2024 г.

source

Сподели: