април 30, 2024

Изглежда, че HTC подготвя нови смартфони: HTC U24/U24 Pro, които са забелязани в Geekbench

Изглежда, че HTC работи върху нов смартфон, който може да бъде представен в близко бъдеще. Това ново устройство наскоро се появи в Geekbench и е сертифицирано от Bluetooth SIG.

Устройството, идентифицирано под номера на модела 2QDA100, вероятно ще бъде наследник на миналогодишния HTC U23. Вероятно ще се казва HTC U24 или U24 Pro. Резултатите от Geekbench за 2QDA100 показват, че той е отбелязал 1095 точки в едноядрените и 3006 точки в многоядрените тестове.

Смартфонът се очаква да работи с процесора Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3, включващ осемядрена конфигурация с интегриран графичен процесор Adreno 720. Той също така има 12 GB RAM и ще работи с Android 14. Като се има предвид фактът, че миналогодишният U23 включва чипа Snapdragon 7 Gen 1, предстоящият HTC U24/U24 Pro ще предложи значително подобрена производителност.

Bluetooth SIG сертификатът потвърждава, че устройството ще поддържа Bluetooth 5.3, разширявайки възможностите за безжична връзка.

Въпреки че пълните спецификации остават неразкрити, новият модел на HTC потенциално може да запази характеристиките, сравними с предшествениците си, като Full HD+ 120Hz OLED-дисплей и IP67 устойчивост на прах и вода. Капацитетът на батерията може да надхвърли 4600 mAh като при серията U23. В момента липсват подробности относно началото на пускането на телефона на пазара и неговите продажби. Въпреки това, тъй като устройството започна да получава ключови сертификати като Bluetooth SIG, можем да очакваме, че ще направи своя дебют през следващите месеци.

source

Сподели: