юли 11, 2023

Изтекла скица на Xiaomi 14 показва как ще изглежда устройството

Очаква се Xiaomi да пусне серията Xiaomi 14 по-късно тази година. Гамата ще се състои от стандартен и Pro вариант. Лийкове и слухове разкриха някои подробности за устройствата.

Предстоящите предложения вероятно ще пристигнат като наследници на миналогодишната серия Xiaomi 13. А сега изтекла скица на Xiaomi 14 ни дава поглед към предстоящото устройство.

Схематичната скица е споделена от типстъра Digital Chat Station в платформата Weibo. Тя разкрива, че Xiaomi 14 ще разполага с плосък дисплей отпред с тънки рамки. Задният панел на устройството има модул с квадратна камера, подобно на текущата серия Xiaomi 13.

Въпреки това, изглежда, че камерите на предстоящото устройство са по-големи в сравнение с тези на неговия предшественик. Вижда се, че смартфонът има и ултраширокоъгълен обектив и LED светкавица. Скицата също разкрива извити ръбове от всички страни на Xiaomi 14.

Но скицата не дава никаква допълнителна информация за Xiaomi 14.

Скорошно изтичане на информация разкри, че Xiaomi 14 ще бъде има 4860mAh батерия с поддръжка за 90W бързо зареждане заедно с 50W безжично зареждане.

Освен това, предполага се, че устройството ще запази 1-инчов сензор за камера заедно с 1,33-инчов сензор. Предполага се, че предстоящата серия Xiaomi 14 ще бъде оборудвана с процесора Snapdragon 8 Gen 3.


source

Сподели: