юли 13, 2023

Изтекли рендери на OnePlus 12 разкриват леки промени в дизайна и перископна камера

Очаква се OnePlus да пусне своя флагман от следващо поколение OnePlus 12 през декември. Той ще бъде наследник на OnePlus 11.

Въпреки че все още ни делят няколко месеца от официалното представяне, се появява все повече информация за предстоящия смартфон. Сега се появиха изтекли рендери на OnePlus 12, споделени от типстъра Стив Хеммерстофър (известен още като onleaks).

Изтеклите рендери ни дават поглед върху OnePlus 12 от всички ъгли. Изглежда, че смартфонът ще запази същия дизайн като предшественика си, с изключение на малки промени.

Устройството има стилен дизайн със slide alert и бутон за захранване, разположени от дясната страна, а бутоните за регулиране на силата на звука са в левия край. Смартфонът е в черен цвят.

Отпред OnePlus 12 има тънки рамки около дисплея. Селфи камерата е разположена в центъра на екрана в сравнение с горната лява позиция на предишните флагмани от OnePlus. В долния край на устройството има високоговорител и USB-C порт.

На гърба OnePlus 12 разполага със същия модул на камерата с лъскаво покритие. В горната част има два сензора и една перископна камера отдолу.

Според минали лийкове и слухове, OnePlus 12 ще бъде оборудван със Snapdragon 8 Gen 2 и ще поддържа 150W кабелно и 50W безжично зареждане. Предполага се, че ще разполага с 6,7-инчов QHD+ OLED дисплей със 120Hz честота на опресняване.


source

Сподели: