юли 19, 2023

Изтече информация за ключовите спецификации на OnePlus Ace 2 Pro, който ще бъде представен през август

Очаква се OnePlus Ace 2 Pro да бъде пуснат скоро на китайския пазар. Нов лийк разкри ключовите спецификации на това устройство и загатна кога смартфонът може да бъде представен.

Спецификации на OnePlus Ace 2 Pro

Новината идва от типстър, който публикува информацията в Weibo. Типстърът твърди, че OnePlus Ace 2 Pro ще разполага с голям 6,74-инчов извит OLED дисплей, който предлага 1,5K резолюция и 120Hz честота на опресняване. Устройството е оборудвано с водещия чипсет на Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, който е съчетан с невероятните 24GB RAM и 1TB вътрешна памет.

Според типстъра, предстоящият смартфон ще разполага с тройна камера, която се състои от 50MP основен сензор Sony IMX890 заедно с 8MP и 2MP сензори. Междувременно отпред има 16MP селфи камера. Съобщава се, че има 5000 mAh батерия която поддържа до 150W бързо зареждане.

Китайският производител на смартфони се очаква да пусне OnePlus Open (първия си сгъваем телефон) на световния пазар през август. Моделът Ace 2 Pro може също да пристигне на китайския пазар през този месец. Имайте предвид, че тази информация все още не е потвърдена от OnePlus. Следете за още актуализации и официални съобщения от компанията.


source

Сподели: