май 10, 2024

Информационен теч показа всички устройства Google Pixel 9, които ще бъдат пуснати през есента

Изглежда, че ранните слухове се потвърждават и този път през есента Google ще пусне три смартфона едновременно, а не два, както обикновено. Производителят на кейсове Thinborne пусна няколко рендера на своите продукти, в които виждаме цялата гама Pixel 9, както и Pixel Fold 2, който е наследника на сгъваемия смартфон на компанията.

Основният фокус, разбира се, е върху самите кейсове, но те ни дават няколко подсказки за смартфоните. Не виждаме целия корпус на устройството, но блокът на камерата остава видим, потвърждавайки старите слухове относно формата.

Виждаме, че дизайнът на камерата вече ще бъде във вид на остров. Предишните Pixel модели имат блок на камерата, който се простира в забележима дебела линия от единия край на смартфона до другия и плавно се слива с тях в краищата.

Но основното е, разбира се, количеството. Thinborne показа три смартфона Pixel 9, въпреки че ако сравним второто и третото изображение, можем да видим, че те са идентични, с изключение на малко по-големия размер.

Pixel 9

Pixel 9 Pro

Pixel 9 Pro XL

Това е в съответствие с информацията, която беше публикувана през март. Тогава течовете на една от страниците на Samsung, която вече е изтрита, обяви, че в линията ще се появи устройството Pixel 9 Pro XL. Това може да е същият Pixel 9 Pro, но с по-голям екран или в допълнение производителят ще добави и някои функции към него.

Така че сега Google ще има:

  • Три смартфона през октомври 2024 г. – Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL.
  • Един смартфон от серия А през пролетта на 2025 г. – Pixel 9a.
  • Един сгъваем смартфон Pixel Fold 2, който също вероятно ще бъде пуснат на пазара през октомври.

Смартфон Pixel Fold 2 с екран, който се сгъва като книга

Може с увереност да се каже, че дизайнът на серията Pixel 9 и Pixel Fold 2 е повече от окончателен, тъй като течовете, които се получават от различни източници, се повтарят.

Като се има предвид, че Google I/O 2024 започва само след седмица, по време на събитието може да получим официален анонс или някакъв вид презентация.

source

Сподели: