October 7, 2023

Какви значителни промени ще получи следващият iPhone 16?

Процесът на създаване на прототипа на iPhone 16 е стартиран —- първите тестови образци ще започнат да се сглобяват през декември на нова производствена линия, разположена в Чънду. Предвижда се окончателният проект да бъде съгласуван през март-април следващата година. Това съобщи Mydrivers, позовавайки се на инсайдъри от Китай.

Последната серия iPhone 15 не донесе очакваните изненади. Но надеждни източници като Mydrivers твърдят, че серията iPhone 16 обещава атрактивен иновативен дизайн и висока производителност.

Тази линия ще включва четири модела: iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max. Както стана известно, iPhone 16 ще има нов безрамков дизайн, а полезната площ на екрана отново ще се увеличи, докато рамките около него ще бъдат почти невидими.

iPhone 16 ще използва нови материали, които ще направят телефона по-тънък, по-лек и по-здрав. Базовият модел iPhone 16 ще получи чипа Apple A17, който ще се произвежда по N3E технологията.

Други подробности към момента все още не са обявени.

Припомняме, че преди време стана ясно, че новите iPhone 16 ще получат нов сензорен бутон, който ще носи името Capture Button. Според някои догадки, той ще служи за бързото стартиране на камерата. В Pro версията се очаква значително подобрение на камерата и качеството на направените снимки и видеоклипове.


source

Сподели: