юни 6, 2023

Лийк на Xiaomi 14 Pro представя впечатляващ дизайн

Любопитни ли сте за последните новини относно Xiaomi 14 Pro? Е, според скорошно изтичане на информация, компанията се подготвя да пусне Xiaomi 14 Pro и може би вече има готов окончателен дизайн. Това устройство вероятно ще замени сегашния Xiaomi 13 Pro и може да бъде придружено от по-основна и усъвършенствана версия. Вече имаме първия поглед към предполагаемия Xiaomi 14 Pro, а дизайнът му е истинска находка, тъй според изображенията, той ще има изключително тънки рамки около дисплея.

Xiaomi планира да направи тази значителна крачка в дизайна на предната част, като сведе до минимум рамките до възможно най-голяма степен. Въпреки, че рамките на Xiaomi 13 Pro към този момент са сравнително тънки, те вероятно ще бъдат намалени допълнително. Изтеклото изображение разкрива невероятно добре използвана предна част с много по-тънки рамки, осигуряваща впечатляващо визуално изживяване. Всички рамки ще бъдат с еднакъв размер, което прави устройството симетрично, с изключение на отвора за селфи камерата.

В момента долната рамка на Xiaomi 13 Pro е малко по-голяма от горната, но този детайл очевидно ще се подобри, осигурявайки по-поглъщащо изживяване. Освен това изображението показва, че екранът може да е леко извит в краищата. Това е функция, която присъства и в настоящия Xiaomi 13 Pro. И накрая, ъглите на изтеклия модел Xiaomi 14 Pro са по-заоблени и по-големи, докато тези на Xiaomi 13 Pro са по-малки и под ъгъл.

Xiaomi 14 Pro ще разполага с бъдещия процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Той ще бъде следващото предложение процесор от висок клас на Qualcomm. Този процесор обаче няма да бъде пуснат на пазара преди края на годината. Това ни дава известна представа за възможната дата на пускане на серията Xiaomi 14. Ако всичко върви по план, тя може да се появи на пазара едва в началото на следващата година, така че, ако се интересувате от този дизайн и тази марка като цяло, ще трябва да почакате още няколко месеца.

Струва си да се отбележи, че това е неофициална информация към момента, но тя идва от Ice Universe, който е надежден вътрешен източник. Въпреки това, все още е твърде рано да се потвърди този дизайн за Xiaomi 14 Pro.


source

Сподели: