май 12, 2024

Макети на бъдещите iPhone 16 бяха сравнени с настоящите модели (видео)

Авторите на портала TechDroider публикуваха видео, в което показаха макетите на бъдещите смартфони от серията iPhone 16. Външният вид на устройствата е възпроизведен въз основа на по-ранните слухове и все още не е официално потвърден, но по този начин могат да се сравнят с настоящите модели.

Видеото показва базовия модел на iPhone 16 и неговата Plus версия с обновен дизайн на задната камера. За разлика от своите предшественици, фото-модулът е направен във вид на малък овал с чифт обективи един под друг и LED-светкавица отдясно. Монтираният дисплей отпред е с минимални странични рамки от всички страни.

Общият вид на предстоящите нови продукти съвпада с този на линията iPhone 15. Разположението на страничните бутони също е съхранено, но iPhone 16 може да има и програмируем бутон за стартиране на определена функция, като в iPhone 15 Pro.

По отношение на спецификациите се говори, че iPhone 16 и iPhone 16 Plus ще имат съответно 6,1-инчов и 6,7-инчов екран, както и 3567 mAh батерия за базовата версия и 4006 mAh батерия за модела Plus.

source

Сподели: