май 9, 2024

Много нови промо изображения на Sony Xperia 1 VI изтекоха онлайн

Sony Xperia 1 VI ще бъде официално представен следващата седмица на 17 май и с наближаването на деня, информационните течове наистина започват да се появяват. Изглежда, че всеки ден можем да видим нещо ново и днес имаме да ви покажем още няколко рендера.

Изглежда, че те са официално създадени от Sony за промоционалната кампания на Xperia 1 VI, която ще започне веднага след официалното му представяне. Едно от изображенията потвърждава слуховете за телефото обектива на телефона, който ще варира от 85 мм до 170 мм, в сравнение с 85 мм до 125 мм на Xperia 1 V.

Това изглежда е единствената камера в Xperia 1 VI, която действително е получила хардуерен ъпгрейд, тъй като останалите изглежда са заимствани от предшественика. Носят се слухове, че Sony най-накрая е обединила всичките си приложения за камера в едно и това само по себе си може да бъде от по-голяма полза при употребата от всеки незначителен хардуерен ъпгрейд.

По-ранните слухове, че купувачите ще получат достъп до някои стрийминг филми от Sony Pictures, също изглежда се потвърждават от едно от тези изображения. Тук също се вижда и наличието на батерия от 5000 mAh, както и поддръжка на безжично зареждане и обратно безжично зареждане.

Очаква се в основата на Sony Xperia 1 VI да стои процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 с по-ниско и малко по-широко съотношение на страните от 1 V (според слуховете, че е 19,5:9) и може дори да се откаже от 4K разделителната способност на екрана, като същевременно се поддържа честота на опресняване от 120 Hz. Моделът ще работи с Android 14 от първия ден и ще получи 12/16 GB RAM.

source

Сподели: