юли 20, 2023

Модулният ноутбук Framework Laptop 16 вече е достъпен за предварителни поръчки

Laptop Framework 16 вече е достъпен за предварителни поръчки и е готов да революционизира пазара на геймърските ноутбуци. Иновативната разработка на Framework предлага уникална функция, която го отличава от останалите игрови устройства — сменяемата графична карта.

Едно от най-големите предизвикателства за геймърите — това е обновяването на ноутбуците с появата на нови технологии. С лаптопа на Framework този проблем е решен: сменяемата графична карта улеснява нейната подмяна с по-мощна система.

Тази функция не само осигурява гъвкавост за надграждане, но предлага и потенциални икономически ползи. Вместо да купуват чисто нов ноутбук, геймърите могат просто да надстроят своята графична карта, когато е необходимо, спестявайки пари в дългосрочен план.

Същевременно, към сменяемата графична карта, ноутбукът Framework има впечатляващи характеристики.

Лаптопът е оборудван с екран 16”/165 Hz/500 нита. Вътре е снабден с последно поколение процесори за плавен геймплей и ефективна многозадачност. Framework Laptop 16 също така предлага достатъчно място за съхранение, което позволява на геймърите да запазят огромната си библиотека от игри, без да се притесняват от недостиг на пространство.

Framework са обърнали голямо внимание на дизайна на ноутбука, оборудвайки го с ултратънък и лек корпус, клавиатура с подсветка и голямо разнообразие от портове за безпроблемно свързване на външни устройства.

Компютърната система пристига с чист Windows 10 и познатия на геймърите интерфейс, както и впечатляваща ремонтопригодност. Според говорителите на производителя, Framework Laptop 16 е снабден с „лесни за премахване компоненти“ и е адаптиран за самопоправяне поради модулния си дизайн.

Ноутбукът се предлага за покупка по процедурата на предварителните поръчка в две версии: по системата „направи си сам“ за $1399 и в готов за работа вид на цена от $1799.


source

Сподели: