September 28, 2023

Най-показният аксесоар на Apple е актуализиран и вече е напълно съвместим с iPhone 15

Apple актуализира описанието на своята фирмена полираща кърпичка. Новата информация може да бъде намерена в уеб сайта на компанията.

Полиращата кърпа на Apple бе представена за първи път през 2021 г. и се превърна в най-скандалния аксесоар на компанията заради цената си от $19, което не е малко за подобна вещ.

В рекламния материал относно Apple Polishing Cloth може да се види следния текст:

„Кърпата е направено от неабразивен материал за „ефективно почистване на всеки Apple екран“.

Тогава Apple дори публикува списъка на фирмените устройства, които са съвместими с новата кърпа. В обявата се вижда, че тя може да се използва за почистване и полиране екраните на смартфоните и другите мобилни устройства – iPhone 6, iPad mini, iPad Air, iPad Pro (всички), iPad (от 5-то поколение и нагоре), Apple Watch (всички) и iPod Touch (от 5-го поколение и нагоре). В списъка са включени повечето компютри Mac, представени от 2015 година насам.

Сега Apple Polishing Cloth се продава също за $19, но описанието на продукта в официалния уеб сайт е променено. Фирмената кърпата вече е напълно съвместима с iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

Доставката става в рамките на максимум две седмици, а в някои държави нейната цена достига $30, което е малко нескромно.


source

Сподели: