април 22, 2024

Никой досега не е създавал нещо подобно на Pura70 Ultra. Разглобяването на новия смартфон на Huawei показа неговата уникална камера (видео)

Смартфонът е наистина изключителен.

Смартфонът Huawei Pura70 Ultra току-що излезе на пазара, а в Глобалната мрежа вече се появи видеоклип с неговото разглобяване.

В този случай това е двойно по-интересно, тъй като флагманът на Huawei има прибиращ се обектив за основната камера. Самото видео показва как се осъществява това.

Ясно се вижда, че основната камера заема много място във вътрешността заради този механизъм. Това отчасти се дължи и на едноинчовия сензор.

Интересното е, че механизмът, отговорен за прибиращия се обектив, е разположен не само на общия корпус с фотоапарата, но и на капака от вътрешната страна. Това означава, че става въпрос за две отделни независими системи. Това наистина е много необичайно.

Можем да отбележим и голямата изпарителна камера, която е забележимо по-лека от тази, използвана от някои конкуренти. Става дума обаче за разлика от няколко грама, така че това, за съжаление, не се отразява особено на теглото на устройството като цяло. То се оказа малко тежичко.

Създателите на клипа провериха и екрана, който при пълно запълване с бял цвят дава яркост до 1242 cd/m2. В същото време провериха и представянето в игрите, като го сравниха с Mate 60 Pro+.

Там, където показателите са идентичн, можете да се види, че платформата Pura70 Ultra консумира забележимо по-малко енергия. Но в редица игри устройството е осезаемо по-бързо. Про това все още с по-ниска или подобна консумация. Тоест тук Kirin 9010 наистина се проявява като нова платформа, въпреки че все още не всичко се знае за нея.

source

Сподели: