юни 20, 2023

Нова информация за сгъваемия смартфон Xiaomi Mix Fold 3

Блогърът Digital Chat Station, който досега не е забелязван да публикува невярна информация, сподели нови подробности за бъдещия сгъваем смартфон на Xiaomi. В своя акаунт във Weibo той публикува някои технически характеристики на Xiaomi Mix Fold 3, както и изображение на смартфона, който ще получи корпус от бяло стъкло и извит екран.

Според тази информация новият сгъваем телефон ще се базира на най-съвременната система върху чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Блогърът обръща специално внимание на оптиката на Mix Fold 3, която включва общо четири камери. При това две от тях ще имат оптично увеличение без загуби – едната с 3,2х зум за портрети, а другата с 5х перископно оптично увеличени за заснемане на по-далечни обекти.

Освен това Xiaomi Mix Fold 3 ще се отличава с нов шарнир, който повишава устойчивостта на корпуса при падане и външни въздействия. Смартфонът както преди ще се отличава със своя тънък корпус и малко тегло. Той ще има 67W жично зареждане и 50W безжично зареждане.

Според изтеклата към днешен ден информация сгъваемият смартфон Xiaomi Mix Fold 3 ще има 8,02-инчов основен дисплей и 6,5-инчов допълнителен дисплей. И двата екрана ще имат FHD+ разделителна способност и кадрова честота до 120 Hz. Смартфонът ще има LPDDR5 оперативна памет и UFS 4.0 флаш диск.


source

Сподели: