September 30, 2023

Новите флагмани на Apple от серията iPhone 15 са с три години гаранция само в Yettel

Новите флагмани на Apple от серията iPhone 15 очаквано предизвикаха огромен интерес не само сред феновете на технологичните джаджи, но и в индустрията и изостриха конкуренцията на пазара на премиум смартфоните. На 12 септември компанията от Купертино представи официално своите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

Какво видяхме досега?

Смартфонът iPhone 15 и неговите версии от серията отново зададоха високи стандарти, като новостите започват още от базовата версия. Нейното сърце е новият стар процесор А16 (дебютирал миналата година при iPhone 14 Pro), подобрени дисплеи за 6,1-инчовите и 6,7-инчовите модели, при които максималната яркост вече е 2000 нита, и супер впечатляващата задна основна камера с 48 мегапикселов сензор.

Разбира се, не са за пренебрегване и фактите, че всички нови модели на iPhone 15 ще се предлагат с USB-C порт за зареждане, a Pro версиите ще са от изцяло титаниев корпус. Това според Apple ще направи техния върхов представител при смартфоните освен супер лек, така и супер здрав и издръжлив.

И въпреки пословичната здравина защо да не притежавате iPhone 15 с 365 дни повече гаранция?

Точно така. Yettel дава възможност на всички желаещи притежатели на iPhone 15 да получат 3 години безплатна гаранция за всеки модел от гамата, вместо обичайните 2.

Телекомът е първият мобилен оператор в България, който предлага тази услуга за всички смарт телефони в портфолиото си. Новата политика на Yettel влезе в сила от 1 февруари тази година и цели да удължи живота на любимите устройства на потребителите.

С прибавянето на една цяла година към стандартния гаранционен срок  клиентите имат възможност да удължат периода на подмяна на своите устройства, като по този начин се намалява и електронният отпадък отделян в природата.

Допълнителна застраховка и собствен сервиз никога не са за изпускане

Освен по-дългата гаранция за всеки закупен iPhone, Yettel предлага на своите клиенти и още допълнително спокойствие под формата на застраховка„Смартфон протект+”. Тя покрива както случайна повреда – като счупване на екрана, намокряне или умишлена такава, причинена от някой друг, като кражба например. Застраховката има покритие в целия свят и започва да тече веднага след сключването ѝ. За новия iPhone 15 цената на застраховката „Смартфон протект+“ започва от 17,99 лв./месец, а за Pro версията от 22,99 лв./месец, като първата месечна премия е безплатна за клиента. Това означава, че първият пълен месечен застрахователен период е безплатен и не се дължи месечна премия за него.

За още по-качествено обслужване Yettel разполага и със собствен оторизиран сервиз от Apple, на който всяко повредено устройство получава професионално отремонтиране и диагностика. Тези допълнителни услуги са само част от причините Yettel да се превърне в най-доброто място за закупуване на устройство.


source

Сподели: