юли 12, 2023

Новият търговски директор на AMD стана Фил Гуидо, който преди това работеше в IBM

AMD публикува прес-релийз, в който съобщава, че Фил Гуидо (Phil Guido) е назначен за нов изпълнителен вицепрезидент и търговски директор. Дарън Грасби (Darren Grasby), който преди това заемаше тези позиции, ще стане изпълнителен вицепрезидент по стратегическите партньорства.

Гуидо ще отговаря за ръководството на организацията по продажбите на AMD по целия свят, отделяйки особено внимание на по-нататъшното ускорено внедряване на водещите продукти на бизнес-клиентите и клиентите с центрове за данни.

Радвам се да приветствам Фил в нашия ръководен екип, тъй като се стремим да увеличим интереса към AMD от страна на бизнес-клиентите и изчислителните центровете за обработка на данните. Фил носи богат опит в бизнеса и продажбите, който ще бъде изключително ценен за нас, тъй като искаме да се съсредоточим върху задълбочаване на нашите корпоративни партньорства и ускоряване на нашия растеж на пазара на центровете за данни. Искам също да благодаря на Дарън за неговото трансформационно лидерство като директор по продажбите през последните осем години. Очаквам с нетърпение той да използва значителния си индустриален опит в новата си роля на ръководител на нашия екип за стратегически партньорства” — каза изпълнителният директор на AMD Лиза Су.

Преди AMD, Гуидо е прекарал над 30 години в IBM, където последно е бил главен изпълнителен директор и глобален управляващ партньор по стратегически продажби в IBM Consulting. Той има богат опит в разработването на стратегически взаимоотношения с клиентите, както и преобразуващи партньорства, със специален фокус върху помощта на клиентите в оценката на техния бизнес чрез внедряване на авангардни бизнес решения, базирани на нови технологични платформи.


source

Сподели: