юли 9, 2023

Новият boAt Wave Fury отново прилича на Apple Watch

boAt пусна чисто нов смартчасовник в Индия. Новият модел е част от серията Wave и е наречен Wave Fury. Компанията също така наскоро обяви новия смартчасовник Lunar Connect Ace на индийския пазар.

Компанията представи Wave Fury, който разполага с квадратен дисплей, доста подобен на Apple Watch. Той има висок 1,83-инчов HD екран с разделителна способност 240 x 284 пиксела и 550 нита пикова яркост.

Новият смартчасовник се предлага с поддръжка на повече от 50 спортни режима и множество сензори, свързани със здравето като проследяване на сърдечния ритъм, SpO2 и др.

Устройството също така поддържа функция за Bluetooth разговори, която е активирана благодарение на висококачествения му микрофон и дори ви позволява да запазите до 10 контакта. Други забележителни характеристики включват IP67 сертифицирана защита от вода и прах, до 5 дни живот на батерията, управление на музиката и на камерата.

Смартчасовникът boAt Wave Fury се предлага в множество цветови варианти със силиконова каишка – Active Black, Cyan Blue, Cherry Blossom и Teal Green. Има вариант с метална каишка, като това отново ни напомня на Apple Watch. Смартчасовникът се продава във Flipkart и официалния уебсайт на марката на цена от 1299 индийски рупии (около $16 долара). Този модел ще бъде пуснат в продажба от 9 юли.


source

Сподели: