май 3, 2024

Няма нужда от Galaxy Store: Samsung Good Lock вече е достъпен в Google Play Store

Good Lock Mod Kit на Samsung е една от най-добрите причини да си купите телефон Galaxy, тъй като ви позволява в дълбочина да персонализирате вашето устройство. За съжаление, приложенията са налични само в Galaxy Store, но това се променя от днес.

Потребителят на социалните медии X, Litto Biju Pappachan (h/t: Tarun Vats), забеляза Good Lock в Google Play Store. Android Authoruty също потвърждава, че е видял списъка, но все още не може да го изтегли. Това предполага, че пакетът все още не е широко достъпен, въпреки че потребителят на X също публикува скрийншот, който предполага, че е наличен като предварителен преглед за някои потребители.

Така или иначе, това би било голяма промяна за Samsung, тъй като отдавна е ограничил Good Lock до Galaxy Store. Това не е проблем за хората, които нямат нищо против да използват Samsung Store, но може да бъде проблем за потребителите, които искат всичките им приложения да бъдат изтеглени/актуализирани от Play Store.

Също така се надяваме Samsung да използва тази възможност, за да предостави това приложение и неговите модули в повече страни, тъй като все още има няколко пазара, които не са получили Good Lock.

Samsung предлага модули за всичко – от заключения екран и приложението за камера до стартовия панел и известията. Има дори модули, които ви позволяват да персонализирате дълбоко режима с една ръка, менюто с настройки и аудио функциите. Така че определено си струва да го изтеглите, ако се интересувате от други естетически и функционални настройки, които можете да направите на телефона си.

source

Сподели: