юли 13, 2023

Огънат или счупен? Вижте как се справя Nothing Phone (2) с първия си тест за издръжливост  

Едно от най-големите представяния на смартфони за годината се състоя във вторник и популярният ютубър Зак Нелсън от JerryRigEverything не губи време да подложи новия Nothing Phone 2 на един от тестовете си за издръжливост.

Нелсън обикновено придружава видеоклиповете си с тестове със сухо поднесени, макар и често забавни коментари, но в този случай той реши, че тъй като е телефонът е Nothing, няма да каже абсолютно нищо и ще остави визуалните елементи да говорят вместо него.

За тези, които не са запознати с процедурата за тестване на ютубъра, той извършва неописуеми действия на нови телефони, които никой би искал да извършва у дома. Наистина, той го прави, за да не се налага.

И докато смартфоните в реалния свят почти сигурно никога няма да бъдат изправени пред стреса, на който ги подлага Нелсън (в края на краищата, кой случайно ще задържи открит пламък до екрана на телефона си за 30 секунди?), неговите изпълнени с ентусиазъм тестове наистина ви дават ясно усещане колко издръжливо е дадено устройство.

Можете да проверите усилията на Нелсън с Nothing Phone 2 във видеото по-долу:

Както можете да видите, Nothing Phone 2 се справя доста добре с различните лудории на Нелсън, които включват драскане, стържене, изгаряне и, винаги напрегнатата част от неговите видеоклипове, огъване. Да, някои телефони се чупят на две. Но при Nothing Phone 2 това не се случва.

Може би най-трудната част за гледане е, когато Нелсън започва да драска алуминиевата рамка на телефона. Положителната страна е, че прилично количество драскотини върху сензора за пръстови отпечатъци под дисплея (той също има отключване с лице) не му попречи да продължи да функционира както трябва.

Изводът е, че Nothing Phone 2 е доста издръжлив и това му печели няколко палеца нагоре от Нелсън през цялото видео.

Предварителните поръчки за Nothing Phone 2 са активни сега, докато редовните продажби започват в понеделник, 17 юли.


source

Сподели: