юли 31, 2023

Още един boAt смартчасовник: boAt Storm Plus с 1,78-инчов AMOLED дисплей

След пускането на смартчасовниците Storm Connect Plus, Storm Pro и Storm Call 2, boAt представи нов смарт часовник от серията, наречен boAt Storm Plus. Предлага се с голям AMOLED дисплей, Bluetooth разговори и дълъг живот на батерията.

Спецификации на boAt Storm Plus

Умният часовник boAt Storm Plus се предлага с 1,78-инчов HD (368 x 448 пиксела) 2.5D извит AMOLED екран, яркост от 700 нита и функция за винаги включен дисплей.

Той предлага повече от 100 персонализирани циферблата. С Bluetooth 5.1 смартчасовникът осигурява безпроблемна връзка с вашия телефон и можете да осъществявате и получавате обаждания директно на часовника с помощта на вградения микрофон.

Часовникът има клавиатура за бързо набиране, където можете да запазите до 10 контакта за лесен достъп. Той предлага над 100 спортни режима за проследяване на различни тренировки. Той е устойчив на прах и вода с рейтинг IP68.

За наблюдение на здравето смартчасовникът следи сърдечната честота и нивата на SpO2. Той също така помага за проследяване на ежедневната активност и менструалния цикъл. Освен това ви напомня да се раздвижите, ако сте били неактивни известно време.

boAt Storm Plus има и други полезни функции. Можете да управлявате камерата на телефона и музикалния плеър от часовника. Предоставя актуализации за времето, има аларма, таймер за обратно отброяване, хронометър и режим „Не безпокойте“. Освен това ви помага да намерите телефона си, когато е необходимо.

Умният часовник има 240mAh батерия, която може да издържи до 7 дни при редовна употреба и до 2 дни при широко използване на Bluetooth разговори.

Цена и наличност

Смартчасовникът boAt Storm Plus ще се продава на уебсайта на boAt и Flipkart, започвайки от 29 юли в 12:00 часа (местно време), с въвеждаща цена от 2,299 индийски рупии (около $28).

Часовникът се предлага с различни силиконови каишки в цветовете Jet Black, Gunmetal Grey, Rose Pink и Olive Green; вариантите с метални каишки са налични в метално сребристо и черно; а вариантът с кожена каишка е в кафяв цвят.


source

Сподели: