October 17, 2023

Още проблеми за Apple: потребители съобщават за сериозни проблеми с екрана на iPhone 15 Pro Max

Изглежда, че новата Pro серия на iPhone 15 трудно намира стабилна почва. Новите смартфони бяха подложени на много проблеми, откакто се появиха на пазара, включително проблеми със структурната цялост, проблеми с титаниевата рамка, до силното загряване на смартфона. Сега се появи още един проблем, който е също толкова сериозен, та дори е и по-сериозен от предишните проблемите, за които сме съобщавали в миналото. Този път потребителите на iPhone 15 Pro Max съобщават за проблеми с изгаряне на екрана.

Според някои потребители на iPhone 15 Pro Max, при някои смартфони се получава изгаряне на екрана. В свят, в който OLED и самата технология са напреднали много, просто не е нормално да има такива проблеми, поне не при смартфоните и то в този клас, но тук случаят не е такъв. Просто погледнете снимката по-долу, за да видите колко зле изглежда ситуацията.

След поглед на снимката е очевидно, че нещо наистина не е наред с панелите на новия iPhone 15 Pro Max. Отново, това не е изолиран проблем, тъй като много потребители съобщават за този проблем, така че спокойно може да се каже, че това не са изолирани случаи.

За момента не е сигурно как Apple ще реши този проблем. Въпреки това, ако имате проблем с изгарянето на екрана на вашия iPhone 15 Pro Max или на който и да е друг модел, най-добрата ви опция е да се свържете с Apple и да заявите замяна, защото така ще е по-добре, отколкото да чакате проблемът да се влоши още повече. Надяваме се, че Apple ще направи изявление относно този проблем и ще можем да разберем по-добре какво се случва.


source

Сподели: