юли 18, 2023

Последният лийк за Samsung Galaxy Z Fold 5 разкрива подробности за дизайна, дисплея и уиджети

Galaxy Z Flip 5 е едно от устройствата, които ще бъдат официално представени на 26 юли чрез събитието Galaxy Unpacked на Samsung. Множество доклади разкриха, че устройството ще бъде оборудвано с най-големия дисплей с покритие, виждано и преди в серията Galaxy Z Flip.

Доклад от миналия месец разкри, че главният екран ще бъде оптимизиран за стартиране на някои приложения като YouTube, Google Maps и Messages. Сега ново изтичане на информация от типстъра Роланд Куанд показва нови изображения, които демонстрират новите възможности на екрана на капака на Z Flip 5.

Изображенията Galaxy Z Flip 5 (които сега са свалени) дават добър поглед върху неговия дизайн. Типстърът също сподели изображението, за да разкрие какво всъщност може да направи покриващият екран на Galaxy Z Flip 5.

Изображението подсказва, че дисплеят на капака на Z Flip 5 ще поддържа уиджети като календар, приложение за съобщения с пълна поддръжка на клавиатура, портфейл на Samsung, време и състояние на батерията, история на обажданията.

Спецификации на Samsung Galaxy Z Flip 5 (слухове)

Според докладите, Galaxy Z Flip 5 ще пристигне с 6,7-инчов сгъваем AMOLED FHD+ 120Hz екран, 3,36GHz Snapdragon 8 Gen 2 чипсет, до 12 GB RAM, до 512 GB памет за съхранение, 3700mAh батерия с 25W бързо зареждане, страничен скенер за пръстови отпечатъци, ще работи с Android 13 и One UI 5.1.1.

Смартфонът ще разполага с 10MP предна камера и 12MP основна камера с OIS + 12MP обектив за ултраширокоъгълна фотография.


source

Сподели: