април 25, 2024

Появиха се нови подробности относно флип-модела Samsung Galaxy Z Flip 6

В момента информационните течове и слуховете за следващите сгъваеми телефони на Samsung набират скорост. Очакваме да видим тези телефони след няколко месеца и сме развълнувани да разберем какви промени ще донесе Samsung на пазара на сгъваемите смартфони… ако има такива. Е, благодарение на новия информационен теч от известния Рос Йънг, можем да получим представа за цветовете на Galaxy Z Flip 6.

В публикация в X, Рос Йънг казва, че трябва да очакваме нови цветове в допълнение към по-ранните данни. Предишните слухове относно цветовете споменаваха светло синьо, светло зелено, сребристо и жълто. В тях се казва, че тези цветове все пак ще ги има, но се споменава и, че Samsung може да нарече лайм зеления цвят Mint и сребристия цвят Silver Shadow. Известно е също, че ще се появят и някои други лимитирани цветове, наречени Crafted Black, Peach и White.

Нямаме визуални изображения как ще изглеждат тези цветове, но не е трудно да си ги представим. Също така не е ясно кога точно ще се проведе следващото събитие Samsung Galaxy Unpacked, но очакваме това да се случи през предстоящото лято.

Тъй като Samsung миналата година освежи външния вид на своята линия телефони Galaxy Z Flip, не очакваме компанията да направи забележими визуални промени и през тази година. Така или иначе, все още ще бъде интересно да видим дали Samsung ще предложи някакви изненади.

Препоръчваме ви да прочетете и статията, описваща характеристиките на Galaxy Z Flip 6, които са се появили на сайта на синтетичния бенчмарк тест Geekbench.

source

Сподели: