юли 4, 2023

Появиха се първите шпионски живи снимки на Samsung Galaxy Z Fold 5 и сравнение с Fold 4

Датата на презентацията на линията Galaxy Fold наближава и вълната от информационни течове расте. Днес например в мрежата се появиха първите живи снимки на новия сгъваем смартфон Galaxy Fold 5. Както винаги, от качеството на камерите на журналистите има много какво да се желае, но това е достатъчно, за да разгледаме основните разлики в сравнение с предшественика.

Въпреки че на пръв поглед двата модела не е толкова лесно да бъдат различени, да не говорим за обикновените потребители, които не се задълбочават в тази тема.

Първото нещо, което забелязваме са абсолютно плоските странични ръбове на корпуса. Ергономичността на сгъваемите устройства далеч не е основната особеност на подобни смартфони и в името на модата го направиха още по-неудобен за хващане. Разстоянието между половините в затворено състояние наистина е станало много по-малко и това е хубаво.

Задният блок от камери е започнал да стърчи малко повече и светкавицата се е преместила от под камерата в дясната страна. Според нас предишната версия изглеждаше по-добре.Разбира се, тези снимки бяха бързо премахнати от информационните източници по искане на притежателя на авторските права на продукта, но интернет помни всичко. Спомнете си, че голямата лятна презентация на Samsung, според слуховете, ще се състои на 26 юли. Нека още припомним, че наскоро в мрежата се появиха и прес-рендерите на сгъваемия смартфон на Samsung.


source

Сподели: