September 30, 2023

Появиха се рендери на телефона Xiaomi Mi 14 Pro заедно със силиконов защитен калъф

В Интернет се появиха изображения с висока резолюция на телефона Xiaomi Mi 14 Pro, които показват устройството от всички страни, заедно със силиконов защитен калъф.

В последните новини от света на технологиите чуждестранният източник ‘TechGoing’ сподели ексклузивни изображения на предстоящия смартфон Xiaomi Mi 14 Pro. Тези информационни течове ни дадоха подробен поглед върху дизайна и някои от особеностите на това устройство.

Какви особености и технически характеристики притежава Xiaomi Mi 14 Pro?

На пръв поглед Xiaomi Mi 14 Pro продължава да използва квадратния островен дизайн на гърба, който притежава три камери и една LED-светкавица.

Този път обаче можем да забележим и някои интересни промени. В горния десен ъгъл има три контактни точки, които вероятно ще се използват за свързване на LED-светкавица или външни фирмени допълнения, като Leica. Това отваря нови възможности за фотография и видеозаснемане, позволявайки на потребителите да разширят своите творчески хоризонти.

От лявата страна на корпуса няма нищо. Премествайки се в дясната страна се виждат бутоните за сила на звука и този за включване на устройството. Този път обаче Xiaomi е решил да добави още една загадка, като постави две контактни точки в долната част на смартфона. За момента тяхното предназначение остава неизвестно и може само да се предполага какви са техните функции.

Защо тази информация по-рано беше премахната от първоизточника?

Интересно е да се отбележи, че TechGoing вече премахна тази статия от сайта си. Въпреки това, благодарение на кеша на страницата, все пак успяхме да получим достъп до предоставената от тях информация. Това поражда допълнителен интерес и въпроси относно това, защо статията е премахната. Може би Xiaomi са решили да запазят някои тайни до официалното представяне, за да изненадат поддръжниците си.

По-рано TechGoing съобщи актуални новини, свързани с модела Pixel 7 Pro, като информацията им се оказа точна. Това ни позволява да се доверим на техните източници и да се надяваме, че информационните течове за Xiaomi Mi 14 Pro също ще бъдат потвърдени.


source

Сподели: