май 2, 2024

Появиха се снимки на Meizu 21 Note с камера, подобна на iPhone

Meizu, въпреки че обяви излизането си от пазара на смартфоните, изглежда продължава да разработва телефони. След пускането на пазара на Meizu 21 Pro през февруари, слуховете предполагат, че друг телефон — Meizu 21 Note, може да се появи скоро.

Сега в Weibo, китайският еквивалент на Twitter, се появиха реални изображения на смартфона. Телефонът има подобна на iPhone конфигурация на тройната камера на гърба и градиентен матов заден панел с вълнообразни шарки. Предлага се в черно и лилаво.

Автентичността на тези изображения обаче остава неясна, така че е най-добре да приемаме този теч със зрънце скептицизъм.

По отношение на спецификациите, Meizu 21 Note се очаква да разполага с 6,8-инчов LTPO OLED-дисплей с 1,5K резолюция, плавна честота на опресняване от 120Hz и удобно за окото PWM управление на яркостта от 2160Hz.

Говори се, че под капака има мощен процесор Snapdragon 8 Gen 2, който поддържа 66 W бързо зареждане.

Информацията за камерата предполага 16-мегапикселов сензор отпред и задна камера, състояща се от 50-мегапикселов основен сензор Samsung GN5 с OIS (оптична стабилизация на изображението) за подобрени снимки при слаба светлина и 8-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив .

Освен това устройството има метална рамка, поставена между стъкления преден и заден панел. Предвидена е и степен на защита IP53, която го предпазва от проникване във вътрешността на прах и водни пръски.

Въз основа на тези слухове, Meizu 21 Note може да бъде позициониран като под-флагмански смартфон, който ще се конкурира с устройства като OnePlus Ace 3 и Redmi K70.

source

Сподели: