юни 22, 2023

Появи се информация за спецификациите на Samsung Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic  

Лийковете и слуховете за серията Samsung Galaxy Watch 6 започнаха да набират все по-висока скорост. Предстоящите носими устройства ще бъдат представени на събитието Galaxy Unpacked в края на юли.

Следващото поколение смартчасовници Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic бяха забелязани в изтекли рендери и тяхната цена също изтече. Сега основните спецификации на смартчасовниците се появиха онлайн.

Типстър сподели в Twitter повече подробности за Samsung Galaxy Watch 6 и 6 Classic. Постът е туитнат от Ice Universe, който е добре известен типстър.

Според него, моделите от серията Samsung Galaxy Watch 6 се очаква да имат по-тънки рамки и по-големи екрани от своя предшественик. Той добавя, че размерът на екрана е увеличен с 20%.

Пише още, че Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic са оборудвани с процесор Exynos W930. И двата смартчасовника ще разполагат с 2 GB RAM – това е с половин GB повече от предишното поколение. Часовниците ще имат 16 GB памет за съхранение.

40- и 44-милиметровите варианти на Samsung Galaxy Watch 6 се очаква да имат съответно 300 и 425mAh батерия. Типстърът добавя, че Galaxy Watch 6 Classic със същите размери ще имат същите батерии като основния модел, като базовата 43 мм опция ще получи 300 mAh, а 47 мм версия – 425 mAh. Това е доста по-малко в сравнение с 590mAh батерия на миналогодишния Galaxy Watch 5 Pro.


source

Сподели: