юли 25, 2023

Представен е смартчасовникът Noise ColorFit Spark с 2-инчов дисплей

След като наскоро представи смартчасовниците NoiseFit Halo Plus, NoiseFit Nova и NoiseFit Arc в Индия, марката сега обяви Noise ColorFit Spark в Индия.

Смартчасовникът се предлага с елегантен дизайн, множество опции за циферблат, възможности за Bluetooth разговори, функции за наблюдение на здравето и обширни опции за спортни режими.

Спецификации на ColorFit Spark

Смартчасовникът Noise ColorFit Spark разполага с квадратен циферблат с 2-инчов TFT LCD екран. Има силиконова каишка, предлага се в различни атрактивни нюанси. С над 150 циферблата потребителите могат лесно да персонализират своя часовник според своя вкус и стил.

Една забележителна характеристика е включването на технологията Noise Tru Sync, позволяваща Bluetooth разговори (Bluetooth 5.3) с безпроблемно сдвояване и минимална консумация на енергия. Наред с това, смартчасовникът предлага цялостен Noise Health Suite, включващ 24×7 мониторинг на сърдечната честота, измерване на SpO2, проследяване на съня, управление на стреса и специален инструмент за проследяване на менструацията при жените.

Фитнес ентусиастите ще оценят разнообразието от функции на този интелигентен часовник, тъй като предлага богат избор от 100+ спортни режима. Освен това батерията на ColorFit Spark може да издържи до 7 дни с едно зареждане. Но с Bluetooth разговори издържа около 2 дни.

Цена и наличност

Noise ColorFit Spark ще се предлага на въвеждаща цена от 1,999 индийски рупии (около $25). Наличен е в цветовете Forest Green, Charcoal Grey, Silver Grey, Cobalt Blue, Deep Wine и Jet Black. Умният часовник ще може да бъде закупен на уебсайта на компанията и Amazon.in от 25 юли в 12:00 ч. (местно време).


source

Сподели: