юли 8, 2023

Представен е черен вариант на слушалките Nothing Ear (2) със софтуерни подобрения на същата цена

Компанията Nothing обяви вълнуваща актуализация на своите слушалки, Nothing Ear (2). Добавяйки нотка стил, новият вариант на Ear (2) сега се отличава с елегантни черни акценти. Стартирането идва малко след като рендерите на новото черно издание се появиха онлайн.

Nothing Ear (2) Black Edition: характеристики и цена

Безжичните слушалки Nothing Ear (2) в оригиналния си бял вариант вече спечелиха сърцата на технологичните ентусиасти с изключителното си качество на звука и минималистичен дизайн. Новият черен вариант отвежда слушалките на друго ниво що се отнася до стилен дизайн.

Но подобренията не са свързани само с дизайна. Nothing представи и най-новия софтуер за черния вариант Ear (2). Потребителите ще се възползват от актуализиран EQ, който сега включва разширени функции като контрол на честотата с възможност за увеличаване на басовете, позволявайки персонализирано аудио изживяване.

Bluetooth връзката на Ear (2) също е подобрена – налице е безжичното изживяване за безпроблемен аудио стрийминг. Проблемите с бързото изтощаване на батерията също са решени особено когато се използват функциите LHDC 5 и Personal Sound Profile едновременно.

През това време Nothing пусна и актуализацията v1.0.1.85 за своите бюджетни безжични слушалки Ear (stick). Тази актуализация предоставя възможности за шумопотискане за първи път, позволявайки на потребителите да се насладят на по-завладяващо аудио изживяване. Слушалките Ear (stick) също имат функцията Advanced EQ, присъстваща в Ear (2).

За да отпразнува представянето на черния вариант Ear (2), Nothing пусна лимитирана серия, достъпна на официалния уебсайт на цена от €149 – белият вариант е на същата цена. Устройството е налично на посочената цена до изчерпване на количествата.


source

Сподели: