юли 6, 2023

Предстоящият Honor MagicPad ще включва IMAX дисплей

Днес Honor ще представи Honor X50 в Китай. Той ще бъде един от първите телефони, включващи Snapdragon 6 Gen 1. На 12 юли марката ще проведе събитие за представяне на сгъваемия телефон Magic V2. По време на същото събитие ще бъдат представени и други продукти като смарт часовника Honor Watch 4, телевизора Honor Smart Screen 5 и таблета Honor MagicPad.

Honor пусна промоционално изображение, за да разкрие, че Honor MagicPad ще бъде оборудван с 13-инчов дисплей, който ще предлага 2.8K резолюция. Компанията също потвърди, че ще се предлага с поддръжка на IMAX Enhanced и функция за защита на очите.

IMAX Enhanced представлява съвместна работа между IMAX и DTS за предоставяне на изключително изживяване в домашното кино. Сравними с проекта Intel Evo на Intel, продуктите, които са с IMAX Enhanced, са известни с това, че предлагат спиращи дъха визуализации, включващи живи цветове, подобрени контрастни съотношения, потапящ широкоформатен дисплей, подобрена яснота и потапящи аудио ефекти, които пренасят зрителите в изцяло друго ниво на кинематографично потапяне.

Honor Pad V8 Pro, който дебютира през декември 2022 г., беше първият таблет с поддръжка за IMAX Enhanced. Таблетът беше оборудван с 12,1-инчов LCD дисплей, който предлага 2560 x 1600 пиксела и 144Hz честота на опресняване. Към момента няма налична информация за другите спецификации на MagicPad.

Освен това, потвърдено е, че Honor Watch 4, който се очаква да бъде преддставен на 12 юли, ще пристигне с поддръжка за eSIM. Magic V2 може да се предлага в две опции, като например Honor Magic V2, включващ Snapdragon 8+ Gen 1 и Magic V2 Supreme Edition със Snapdragon 8 Gen 2.


source

Сподели: