юли 20, 2023

Предстоящият Tecno POVA ще включва LED лента на задния панел

Предстоящият смартфон Tecno POVA е забелязан във видеоклип. Той е споделен от типстъра Ишан Агарвал. Клипът ни дава представа за дизайна на предстоящия смартфон. Въпреки това, точното име и сроковете за пускане на пазара на предстоящия Tecno POVA остават загадка.

Предстоящият Tecno POVA ще се предлага с LED лента на задния панел

Както се вижда във видеото, предстоящият телефон Tecno POVA ще включва LED лента на задния панел около модула на камерата. Ишан казва, че новата функция ще се нарича „Arc Interface“ и LED лентата ще светва при получаване на известия. Светлините могат да се настройват в различни цветове.

Функцията изглежда доста готина, но не е първият път, в който я забелязваме на телефон Tecno. Миналогодишният Tecno POVA 3 също имаше вертикална светлинна лента на задния панел. Предстоящият телефон POVA има модул на камерата с гланцово покритие с два сензора и LED светкавица.

Tecno вече пусна POVA 5 на световните пазари миналия месец и сега марката издава повече за POVA Neo 3. Все пак остава да видим кое устройство ще разполага с LED лента. Трябва да се отбележи, че и двата телефона имат еднакъв дизайн на задния панел, но POVA 5 няма LED лента.


source

Сподели: