юли 12, 2023

Производителите на смартфони за завръщат към стъклените и керамичните корпуси

В уеб пространството се появи вътрешна информация, че Xiaomi е решила да се върне към предишните си идеи, като новият мобилен телефон Xiaomi 14 Ultra ще има стъклен или керамичен корпус.

Керамичният корпус, който Xiaomi използваше преди време, бе много популярен сред потребителите, които твърдят, че текстурата и усещането са много по-добри от тези на днешните флагмани с кожена текстура.

Да си припомним, че Xiaomi 12S Ultra и Xiaomi 13 Ultra получиха добри отзиви и помогнаха на компанията да спечели репутация в световен мащаб. Смартфоните обаче получиха кожен заден панел, което не се хареса на всички фенове, които предпочитаха стъклото и керамиката.

Според последните новини Xiaomi Ultra ще компенсира този недостатък. Освен това вътрешен информатор под псевдонима Digital Chat Station твърди, че все повече производители, включително iQOO, ще се върнат към стъклените корпуси за смартфони през следващата година.

По-рано същият блогър заяви, че Xiaomi 14 ще получи тройна основна камера, като дизайнът на Xiaomi 13 ще се запази в новия модел. Предната камера ще бъде монтирана в централната горна част на екрана, който ще има рамка, с широчина едва 1 мм.

Също така блогърът Digital Chat Station бе първият, който съвсем точно съобщи какви са техническите характеристики и датата на излизане на моделите Redmi K60 и Xiaomi 13.


source

Сподели: