юни 17, 2023

Производството на iPhone 15 започна

Очаква се Apple да пусне серията iPhone 15 през септември 2023 г. и е вероятно отново да постави стандарта в света на смартфоните. Досега се появиха множество източници, свързани с дългоочакваните устройства. Например, според слуховете, новите телефони ще са по-скъпи от своите предшественици и се очаква да получат дизайна на моделите iPhone 14 Pro и Pro Max. В момента Apple и Foxconn са в готовност да започнат пробното производство на новите iPhone в Джънджоу.

Очаква се Apple да започне да приема поръчки за серията iPhone 15 малко след пускането му на пазара. Новият смартфон ще стане популярен, като продажбите вероятно ще достигнат десетки милиони през първите седмици на неговия дебют. За да отговори на това търсене, Apple започна пробно производство на серията iPhone 15 във фабриката на Foxconn в Джънджоу, Китай. Очаква се фазата на тестване да бъде кратка и масовото производство да започне до края на този месец.

Съобщава се, че Apple се е насочила към 85-90 милиона бройки за серията iPhone 15, като се очаква Pro моделите да съставляват по-голямата част от тези устройства. За да отговори на нуждите от производство и доставки, Foxconn увеличи бонусите за нови служители. В допълнение към Foxconn, Shenzhen Luxshare Precision също ще бъде вторият доставчик на новата серия. И така, какво да очакваме от семейството iPhone 15?

Семейството iPhone 15 ще има нов дизайн, подобен на моделите iPhone 14 Pro и Pro Max. Това може да включва заоблени ръбове, по-малък прорез и титаниева рамка. Тази серия телефони ще има още и подобрени камери. Това може да включва нова 48-мегапикселова основна камера, перископичен телефото обектив и нова предна камера с автофокус. Разбира се, високата производителност е задължителна за очакваните устройства.


source

Сподели: