юли 4, 2023

Разкрит е вълнуващ тийзър за сгъваемия смартфон Honor Magic V2

Пригответе се за дългоочаквания Honor Magic V2. Отбележете в календара си 12 юли, защото премиерата е съвсем близо. Вълнението нараства, тъй като виждаме нов тийзър за това предстоящо сгъваемо устройство. В него Honor позиционира Magic V2 като следваща стъпка в развитието на мобилната технология. Заставайки редом до смартфоните и класическите устройства.

Плакатът за Magic V2 носи силно послание: „От усъвършенстване към еволюция“. 

Самият главен изпълнителен директор на Honor Джордж Жао смело обяви, че Magic V2 ще осигури наистина добро преживяване при сгъване. С подобни изявления можем да очакваме значителни промени и подобрения в сравнение с предшественика му.

Една от най-важните характеристики на Magic V2 е неговият подобрен LTPO AMOLED основен екран. 

Този дисплей ще има честота на опресняване от 120 Hz, което ще гарантира гладки и плавни визуализации. Той също така ще включва високочестотно ШИМ затъмняване, което подобрява цялостното визуално изживяване.

Що се отнася до производителността, Magic V2 ще предлага две конфигурации на чипсета. Първият вариант ще бъде оборудван с SoC Snapdragon 8+ Gen 1. Докато по-скъпият вариант ще може да се похвали с най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2. И двете версии ще осигурят достатъчно мощност и скорост за безпроблемна многозадачна работа и ресурсоемки приложения.

По отношение на паметта и съхранението потребителите ще могат да избират до 16 GB RAM и до 512 GB капацитет за съхранение. 

Захранването на Magic V2 се осъществява от батерия с капацитет 5000 mAh. Той ще поддържа 50W безжично зареждане

С наближаването на датата на пускане на пазара ще следим за още тийзъри и подробни спецификации на Honor Magic V2. 


source

Сподели: