юни 21, 2023

Рендери разкриват повече за дизайна на OnePlus V Fold

Имаме първи поглед към OnePlus V Fold!

Типстърът Steve Hemmerstoffer (известен още като onleaks) в сътрудничество със SmartPrix сподели рендери на първия в историята сгъваем телефон на компанията.

По време на събитието Cloud 11 OnePlus потвърди, че ще пусне сгъваемите телефони през третото тримесечие на 2023 г., като има слухове, че това ще се случи през август.

По-рано тази година компанията също така регистрира търговска марка V Fold и V Flip в Китайската национална администрация за интелектуална собственост.

Изтеклите рендери на OnePlus V Fold ни дават първи поглед към устройството от всички ъгли. Веднага се вижда, че OnePlus V Fold прилича на Galaxy Z Fold от Samsung. И двете изображения разкриват тънки рамки около двата дисплея – това говори за потенциално голямо съотношение екран към тяло.

OnePlus V Fold изглежда доста тънък. Коженият заден панел в черен цвят има изпъкнал кръгъл модул на камерата с марката Hasselblad. Модулът съдържа сензори за камера и перископен обектив. Сгъваемият телефон има любимия slide alert и бутони за регулиране на силата на звука в десния край. Има два високоговорителя отгоре и още един отдолу, заедно с USB-C порт.

Това, което можем да кажем засега, е, че сгъваемият телефон не изглежда като ребрандирана версия на OPPO Find N2. Предишен доклад също предполага, че дисплеят ще има 2K резолюция.

Очакваме повече подробности за OnePlus V Fold през следващите седмици.


source

Сподели: